Steakový závitek s Hermelínem
Hermelín – Král sýrů, svíčková – Královna masa. Spojme královský pár v požehnaný a nerozlučný svazek. Královská krmě je na světě.
Ingredience:
4 silnější plátky svíčkové, 1 hermelín, 4 plátky šunky, 1 pórek, 4 plátky ementálu, 1 kapie, 4 plátky slaniny, sůl, pepř, olej.
Postup:
Plátky svíčkové naklapeme, osolíme, opepříme. Na naklepaný steak klademe plátek slaniny, plátek ementálu, plátek šunky, přiměřeně nakrájenou ¼ hermelínu, proužek kapie a několik koleček nakrájeného pórku. Steak pevně zabalíme, stáhneme párátky a na rozpáleném oleji prudce osmažíme po celém povrchu. Maso musí uvnitř zůstat růžové, obsah závitku se musí spojit roztavenými sýry.
Ohodnoťte tento recept:
Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.82
Hodnoceno: 27361 krát