Česká verze English version Homepage Kontakty Plemenná kniha webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Plemenná kniha
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Chianina
Uckermärker
Fotky:


Hovězí se zeleninou a jablky

Jednoduché, zdravé a navíc i chutné. Co víc si přát?
Ingredience:
600 g hovězího masa na plátky (nepravá svíčková), 1 cibule, 1 červená paprika, 4 rajčata, 4 jablka, sůl, pepř, olej, vývar.
Postup:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky na rozpáleném oleji osmahneme, aby mělo kůrčičku. Přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme, přidáme nakrájenou papriku a nakrájená rajčata. Komu vadí slupky z rajčat, může je před nakrájením hodit na chvíli do vařící vody a oloupat. Přikryjeme pokličkou a za občasného obracení masa a podlévání vývarem dusíme. K téměř měkkému masu přidáme oloupaná a na kolečka nakrájená jablka. Dusíme, až je maso měkké, ale jablka si musí zachovat tvar. Podáváme s rýží.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.82 Hodnoceno: 26539 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WA.cz