Hovězí maso alla Romana
Ingredience:
500g hovězí kližky, 100g libového bůčku, 2 lžíce sádla, cibuli, půl sklenky červeného italského vína, 1 lžíce rajského protlaku, stroužek česneku, majoránka, rozmarýn, pepř, sůl
Postup:
Bůček nakrájíme na malé kostičky, vložíme na sádlo společně s nakrájenou cibulí a česnekem a zpěníme. Na tento základ přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, které jsme předtím osolili a opepřili. Ze všech stran maso opečeme, zalijeme vínem, podusíme, přidáme protlak, rozmarýn a majoránku. Maličko zalijeme horkou vodou, a zvolna dusíme až je maso měkké. Podáváme s brambory.
Ohodnoťte tento recept:
Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.82
Hodnoceno: 25870 krát