Hovězí po čínsku
Ingredience:
5 plátků zadního hovězího, 1 velká cibule, 5 malých zelených cibulek
Zálivka: 3 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce medu, 1 lžíce hnědého cukru, 1 lžíce oleje, 3 lžíce jablečného džusu, šťáva z 1/2 citronu, 2 stroužky prolisovaného česneku, mletý zázvor
Postup:
Maso pokrájíme na menší kousky, posypeme nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. Přes noc necháme uležet. Maso vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou jej pečeme 15 minut. Snížíme teplotu a pečeme ještě 45 minut. Podáváme s rýží nebo s bramborem a zeleninovým salátem.
Ohodnoťte tento recept:
Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.82
Hodnoceno: 27001 krát