Mexická pánev
Ingredience:
0,5 kg mletého hovězího masa, 2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu, 1 konzerva kukuřice,
1 konzerva loupaných rajčat, 1 větší protlak, 2 větší cibule, 3 stroužky česneku, olej, koření chilli con carne (nebo mexiko) , 3 kostičky hořké čokolády, feferonky
Postup:
Ve větší pánvi (např. wok) si osmažíme cibuli dozlatova, přidáme maso a prudce orestujeme, až zhnědne, vařečkou odděláváme maso od sebe. Zasypeme kořením chilli con carne , přidáme všechny konzervy i s nálevem, tři rozmačkané stroužky česneku a za občasného míchaní dusíme 45 minut. Asi deset minut před koncem dušení přidáme hořkou čokoládu a pro milovníky ostřejších jídel i nakrájenou feferonku. Podáváme s čerstvým chlebem.
Ohodnoťte tento recept:
Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.8
Hodnoceno: 27800 krát