Hovězí maso s citronem
Ingredience:
75 dkg hovězího masa (plec), 5 dkg másla, 1 cibule, 10 dkg žampionů, sůl, kmín, 1/2 citronu, 1 lžíce mouky, 1 žloutek
Postup:
Plec uvaříme a nakrájíme na plátky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a přidáme plátky hovězího masa, na plátky nakrájené žampiony a kmín. Maso opečeme po obou stranách. Zaprášíme moukou a necháme vysmahnout. Podlijeme horkou vodou, osolíme a zakapeme citronem a nakonec vmícháme žloutek. Na talíři maso obložíme vařenou zeleninou a přelijeme žloutkovou omáčkou. Podáváme s brambory.
Ohodnoťte tento recept:
Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.82
Hodnoceno: 28363 krát