Rozšíření webových stránek o sekci ‚Hovězí maso‘
13.06.2007, Kamil Malát |
V rámci zkvalitňování našich webových stránek a ve snaze přispět k lepší osvětě mezi konzumenty, rozhodli jsme se naše stránky rozšířit o sekci věnovanou hovězímu masu. Tato část našich stránek je určena převážně nechovatelské veřejnosti, která má zájem získat detailní informace o hovězím mase, které jinde nenajde.
V podsekci ‚fakta o hovězím‘ se budou moci návštěvníci dozvědět praktické informace a rady jak se orientovat při nákupu masa, na co si dát pozor při přípravě, jak číst informace na balíčcích s hovězím mase, které obchodníci musí povinně zveřejňovat a mnoho jiného. Nedílnou součástí této sekce budou také recepty z pokrmů z hovězího masa, které bude moci každý ohodnotit známkou jako ve škole, čímž vznikne jakýsi „TOP nejlepších receptů“. Do této části se může zapojit každý z návštěvníků stránek! Pokud nám pošlete nějaký zajímavý a originální recept (nejlépe i s fotkami), rádi ho na stránkách zveřejníme. Pro inspiraci jsme zde zatím uvedli několik receptů z připravované kuchařky z dílny CSCHMS, která by měla vyjít na všech novinových stáncích v celé České republice. Postupně budou přibývat další, doufejme, že i vaší zásluhou. Věříme, že se tento přehled receptů stane inspirací pro mnoho kuchařů a kuchařek, kteří chtějí, aby se konzumace hovězího pro ně a jejich blízké stala skutečným gurmánským zážitkem.
V podsekci ‚fakta o hovězím‘ se budou moci návštěvníci dozvědět praktické informace a rady jak se orientovat při nákupu masa, na co si dát pozor při přípravě, jak číst informace na balíčcích s hovězím mase, které obchodníci musí povinně zveřejňovat a mnoho jiného. Nedílnou součástí této sekce budou také recepty z pokrmů z hovězího masa, které bude moci každý ohodnotit známkou jako ve škole, čímž vznikne jakýsi „TOP nejlepších receptů“. Do této části se může zapojit každý z návštěvníků stránek! Pokud nám pošlete nějaký zajímavý a originální recept (nejlépe i s fotkami), rádi ho na stránkách zveřejníme. Pro inspiraci jsme zde zatím uvedli několik receptů z připravované kuchařky z dílny CSCHMS, která by měla vyjít na všech novinových stáncích v celé České republice. Postupně budou přibývat další, doufejme, že i vaší zásluhou. Věříme, že se tento přehled receptů stane inspirací pro mnoho kuchařů a kuchařek, kteří chtějí, aby se konzumace hovězího pro ně a jejich blízké stala skutečným gurmánským zážitkem.