Česká verze English version Homepage Kontakty Plemenná kniha webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz

Hlavní nabídka
Novinky
Dotace (612)
Legislativa (244)
Šlechtění (353)
Výběry býků (505)
Výstavy (431)
Zdraví (285)
Pozvánky (574)
Zajímavosti (363)
Ze svazu (694)
všechny novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Plemenná kniha
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Chianina
Uckermärker

Rozšíření webových stránek o sekci ‚Hovězí maso‘

13.06.2007,  Kamil Malát  

V rámci zkvalitňování našich webových stránek a ve snaze přispět k lepší osvětě mezi konzumenty, rozhodli jsme se naše stránky rozšířit o sekci věnovanou hovězímu masu. Tato část našich stránek je určena převážně nechovatelské veřejnosti, která má zájem získat detailní informace o hovězím mase, které jinde nenajde.

V podsekci ‚fakta o hovězím‘ se budou moci návštěvníci dozvědět praktické informace a rady jak se orientovat při nákupu masa, na co si dát pozor při přípravě, jak číst informace na balíčcích s hovězím mase, které obchodníci musí povinně zveřejňovat a mnoho jiného. Nedílnou součástí této sekce budou také recepty z pokrmů z hovězího masa, které bude moci každý ohodnotit známkou jako ve škole, čímž vznikne jakýsi „TOP nejlepších receptů“. Do této části se může zapojit každý z návštěvníků stránek! Pokud nám pošlete nějaký zajímavý a originální recept (nejlépe i s fotkami), rádi ho na stránkách zveřejníme. Pro inspiraci jsme zde zatím uvedli několik receptů z připravované kuchařky z dílny CSCHMS, která by měla vyjít na všech novinových stáncích v celé České republice. Postupně budou přibývat další, doufejme, že i vaší zásluhou. Věříme, že se tento přehled receptů stane inspirací pro mnoho kuchařů a kuchařek, kteří chtějí, aby se konzumace hovězího pro ně a jejich blízké stala skutečným gurmánským zážitkem.
Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WA.cz